U20-VM i Polen

TV-profil ut mot NRK

Kritiserer VM-dekning: - Det har jeg litt vansker med å forstå.

EUROSPORT-PROFIL: Jonas Bergh-Johnsen mener NRK burde gjort langt mer ut av Norges åpningskamp i U20-VM mot Uruguay. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
EUROSPORT-PROFIL: Jonas Bergh-Johnsen mener NRK burde gjort langt mer ut av Norges åpningskamp i U20-VM mot Uruguay. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LODZ (Dagbladet): U20-VM i fotball er i gang for fullt i Polen. I går kveld tapte Norge 3-1 i åpningskampen mot Uruguay.

I Norge har NRK senderettighetene til å vise Norges kamper. Eurosports profilerte reporter, Jonas Bergh-Johnsen, stusser over kanalens dekning av åpningskampen.

På Twitter skriver han i dag:

«Tenk at NRK endelig får seg en kul fotballrettighet igjen, så er det ingen opptakt til kamp, ingen til stede i Polen og ingen ekspert, mens kampen kommenteres i Norge. Mens en haug andre medier, uten senderettigheter, er på plass. Det har jeg litt vansker med å forstå.»

Bergh-Johnsen sier til Dagbladet at han ikke vil utdype kritikken, utover det han skriver på Twitter. Han er selv sentral i Eurosports dekning av Eliteserien.

På sosiale medier er det flere som reagerer på at NRK3 gikk rett inn i kampen, uten noe som helst forhåndsinnslag til det som skulle skje. Åpningskampen ble også kommentert fra Oslo.

Kjenner ikke detaljene

NRKs sportsredaktør, Egil Sundvor, forteller at et team vil være på plass til mandagens VM-oppgjør mot New Zealand i Lodz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer