Manchester United

TV-reporter rasende: - Skandale

Ingen Manchester United-spillere ville snakke etter tapet mot Atlético Madrid, samtidig ble Christian Eriksen skjermet fra pressen på Ullevaal stadion.

NYSIGNERING: Christian Eriksen etter treningskampen mellom Atlético Madrid og Manchester United på Ullevål stadion.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
NYSIGNERING: Christian Eriksen etter treningskampen mellom Atlético Madrid og Manchester United på Ullevål stadion.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Manchester United - Atletico Madrid 0-1

Atlético Madrid vant 1-0 over Manchester United på Ullevaal stadion lørdag.

Etter kampen var det ingen Manchester United-spillere som snakket med pressen i intervjusona. Utenom David de Gea som stoppet kjapt hos spanske journalister var det ingen av spillerne som svarte på noen spørsmål.

- Snakker ikke

Den mest ettertraktede intervjuobjektet var nysigneringen Christian Eriksen, men han gikk ikke forbi journalistene etter å ha kommet inn de siste 20 minuttene.

På spørsmål fra TV 2 Danmarks reporter, Thomas Sønnichsen, svarte en Manchester United-ansatt at Eriksen ikke kom til å snakke med noen presse.

Flere danske journalister hadde møtt opp på Ullevål. Sønnichsen reagerte sterkt på at Eriksen ikke gikk gjennom pressesona.

- Arrangøren hadde fortalt at samtlige spillere skulle gå gjennom pressesonen. Vi hadde ikke dratt hit om vi ikke hadde en sjanse til å snakke med Eriksen. Det er under enhver kritikk at alle ikke gikk gjennom pressesonen, det er en skandale, sier han til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.