Manchester United

TV-reporter rasende: - Skandale

Ingen Manchester United-spillere ville snakke etter tapet mot Atlético Madrid, samtidig ble Christian Eriksen skjermet fra pressen på Ullevaal stadion.

NYSIGNERING: Christian Eriksen etter treningskampen mellom Atlético Madrid og Manchester United på Ullevål stadion.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
NYSIGNERING: Christian Eriksen etter treningskampen mellom Atlético Madrid og Manchester United på Ullevål stadion.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
  • Manchester United - Atletico Madrid 0-1

Atlético Madrid vant 1-0 over Manchester United på Ullevaal stadion lørdag.

Etter kampen var det ingen Manchester United-spillere som snakket med pressen i intervjusona. Utenom David de Gea som stoppet kjapt hos spanske journalister var det ingen av spillerne som svarte på noen spørsmål.

- Snakker ikke

Den mest ettertraktede intervjuobjektet var nysigneringen Christian Eriksen, men han gikk ikke forbi journalistene etter å ha kommet inn de siste 20 minuttene.

På spørsmål fra TV 2 Danmarks reporter, Thomas Sønnichsen, svarte en Manchester United-ansatt at Eriksen ikke kom til å snakke med noen presse.

FOTBALL: Cristiano Ronaldo er ikke med til Norge når Manchester United møter Atletico Madrid i Oslo lørdag 30. juli Vis mer

Flere danske journalister hadde møtt opp på Ullevål. Sønnichsen reagerte sterkt på at Eriksen ikke gikk gjennom pressesona.

- Arrangøren hadde fortalt at samtlige spillere skulle gå gjennom pressesonen. Vi hadde ikke dratt hit om vi ikke hadde en sjanse til å snakke med Eriksen. Det er under enhver kritikk at alle ikke gikk gjennom pressesonen, det er en skandale, sier han til Dagbladet.

Arrangøren av kampen, ProUnite, har foreløpig ikke besvart Dagbladets henvendelse.

Kastet ut

I et forsøk på en kommentar fulgte Sønnichsen etter Eriksen inn i lagbussen til Manchester United, men uten å få ham i tale.

Det førte til at reporteren ble kastet ut fra pressesonen.

- Jeg kan ikke bare stå å vente på å ikke få noe. Min arbeidsgiver har brukt mye penger på å sende meg og fotograf hit, da må jeg prøve å gjøre noe, begrunner han.

FRUSTRERT: Reporter i TV 2 Danmark, Thomas Sønnichsen utenfor Ullevål Stadion. Foto: Henrik Myhrvold Simensen/Dagbladet
FRUSTRERT: Reporter i TV 2 Danmark, Thomas Sønnichsen utenfor Ullevål Stadion. Foto: Henrik Myhrvold Simensen/Dagbladet Vis mer

- Spillerne er som regel ikke ville etter å prate med pressen, sånn er det. Men det er synd at spillerne til Manchester United ikke vil snakke med fansen sin gjennom oss, avslutter den rutinerte TV-reporteren.

Blant spillerne på vinnerlaget fra Madrid var det derimot flere som snakket med pressen. Blant annet danske Daniel Wass, som synes det var hyggelig å møte landslagskompis Eriksen.

- Christian fortjener dette. Det er fantastisk å se ham, det er fullt fortjent at han er der han er nå, sa Wass til pressen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer