«GLIPP»: Rebecca Grant hevder det var et rent arbeidsuhell at hennes noe usømmelige fakter ble kringkastet ut i de tusen hjem under NBA-kampen mellom Los Angeles Clippers og Golden State Warriors. Foto: Stella Pictures / Twitter
«GLIPP»: Rebecca Grant hevder det var et rent arbeidsuhell at hennes noe usømmelige fakter ble kringkastet ut i de tusen hjem under NBA-kampen mellom Los Angeles Clippers og Golden State Warriors. Foto: Stella Pictures / TwitterVis mer

TV-vertinne stjal showet på NBA-kamp med «utilsiktet» puppegrep

- Jeg hadde ingen anelse.

(Dagbladet): Los Angeles Clippers kunne puste lettet ut på søndag etter at Golden State Warriors ble slått 126-121 i den avgjørende sluttspillkampen.

Stjerne-forward Blake Griffin var høyst delaktig da avansementet ble sikret og noterte seg for 24 poeng, men likevel er det ikke 25-åringen som har fått mest medieomtale etter triumfen. Vedkommende satt nemlig på tribunen.

- Ingen anelse For midt mellom sportskanalen ESPNs to live-reportere satt Rebecca Grant, tilsynelatende uvitende om at hun var i kameraenes søkelys mens hun fikler med både det ene og det andre.

Grant, som selv jobber som anker under NFL-sendingene på ESPN2, var raskt ute på Twitter i etterkant av hendelsen og bedyret at hun ikke var klar over at hennes noe usømmelige fakter gikk ut i de tusen hjem.

- Dette er helt ærlig det morsomste jeg har sett. Jeg hadde ingen anelse om at jeg var på, skriver hun sammen med en videosnutt av hendelsen.

Hvorvidt Grant er helt ærlig rundt det som fort kan oppfattes som et stunt er kanskje mindre skråsikkert da kameraene var mindre enn to seterader foran henne.

The Mirror har på sine sider en spørreundersøkelse, og 70 prosent av leserne tror det hele er med fullt overlegg fra Grants side. Likefullt har videoen spredd seg som ild i tørt gress de siste dagene, og blitt omtalt av en rekke store medier verden over.

Reprise? Men det stopper ikke der. Tidligere denne uka ble hun intervjuet om nettopp denne hendelsen direkte på tv, da hun tilsynelatende begynte å skjelle ut en mann bak kameraet.

- Vent litt. Rob, stopp med det. Jeg beklager. Jeg har allerede sagt det, stopp! Gå vekk!, sier hun tydelig irritert ifølge dailynews.com.

Om Grant, som ifølge IMDB er både modell og skuespiller i tillegg til å tjene til livets opphold som tv-vert, bare har vanskelig for å forholde seg til direktesendt tv, eller om hun forsøker å forlenge sin tid i rampelyset, skal forbli usagt. Men søndag er hun tydeligvis på plass igjen da Clippers tar imot Oklahoma City.

- Fikk nettopp de eksakt samme plassene for Clippers-kampen på søndag. Jeg skal passe på å bare vinke og ellers holde hendene mine langs siden, skriver hun på Twitter.

Og skulle moroa stoppe her kan Grant alltids se tilbake på sin deltakelse i storproduksjoner som «Sorority Party Massacre», «Don't trust the B**** in appartment 23» eller «The Cutting Edge: Going for the Gold». I sistnevnte bekler hun passende nok rollen som sportsanker.