TV2-ekspert om Citys Europa-kompleks: - Veldig, veldig rart

I kveld kan de ryke ut igjen.

KAN RYKE I KVELD: Manchester City gjør det godt i hjemlig liga, men får det av en eller annen grunn aldri helt til i Europa. Her depper kaptein Vincent Kompany etter tapet mot CSKA Moskva tidligere denne måneden. Foto: AFP PHOTO/OLI SCARFF
KAN RYKE I KVELD: Manchester City gjør det godt i hjemlig liga, men får det av en eller annen grunn aldri helt til i Europa. Her depper kaptein Vincent Kompany etter tapet mot CSKA Moskva tidligere denne måneden. Foto: AFP PHOTO/OLI SCARFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg kveldens Champions League-kamper i Dagbladets Fotballstudio!(Dagbladet): I kveld tar Manchester City imot Bayern München på Ethiad Stadium til gruppespillkamp i Champions League. En kamp som blir skjebnesvanger for City med tanke på videre spill i turneringen.

De lyseblå har nemlig ikke hatt en optimal start på gruppespillet. De ligger sist i gruppa med to poeng, etter uavgjort mot CSKA Moskva og Roma. Nå gjenstår to tøffe kamper, med Bayern München i kveld og Roma i siste gruppekamp.

Av en eller annen grunn har de aldri fått det helt til i Europa.

- Jeg synes det er veldig, veldig rart. (Manuel) Pellegrini har veldig gode resultater i Europa fra tidligere med Malaga og Villarreal, dog ikke Real Madrid. For meg er det overraskende både med tanke på laget og den rutinen Pellegrini har, sier TV2-kommentator Kasper Wikestad til Dagbladet.

Tøff kamp På gårsdagens pressekonferanse sa manager Pellegrini at City ville fortsette å kjempe for å klare å ta seg til cupspillet. I kveld møter de riktignok et Bayern München i storform.

- Det ser unektelig tøft ut. De mangler to av sine viktigste spillere, og stiller med en tynnere Champions League-tropp på grunn av denne Fair Play-straffen. Samtidig kommer ikke Bayern med sitt aller beste mannskap heller. Men City er et lag som potensielt kan slå alle, sier Wikestad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer