SENDER TIPPELIGAEN: Den svenske avisa Expressen melder at rettighetshaver for Tippeligaen, C More, er til salgs. Her jubler Rosenborgs Mike Jensen for scoring i åpningsrunden sist helg. Foto: Bjørn Langsem
SENDER TIPPELIGAEN: Den svenske avisa Expressen melder at rettighetshaver for Tippeligaen, C More, er til salgs. Her jubler Rosenborgs Mike Jensen for scoring i åpningsrunden sist helg. Foto: Bjørn LangsemVis mer

- TV4 vil selge C More

Sender Tippeligaen i Norge.

(Dagbladet): Det er den svenske avisa Expressen som melder at TV4 ønsker å selge sin andel av C More.

Selskapet eier 65 prosent av TV-kanalen. De solgte den resterende andelen til Telenor for 787 millioner svenske kroner i 2010.

TV4 eies av Bonnier-konsernet. De eier også Expressen.

Ifølge den svenske avisa tapte TV4 hele 295 millioner kroner i fjor sommer, og det er grunnen til at de nå skal ville selge helge pakken, både film- og sportskanalene.

C More har rettighetene til blant annet Tippeligaen, La Liga, Serie A og Europa League. Svenske C More sender blant annet Allsvenskan og Eliteserien i ishockey.

Da selskapet kjøpte Tippeligarettighetene for sesongene 2013 til 2016, brukte de 1,6 milliarder kroner.

- Vi kommenterer aldri rykter og spekulasjoner. Vi har hørt dette tidligere, men kommenterer dem ikke nå heller, sier Magnus Törnblom i TV4 ifølge Expressen.

Heller ikke Telenor ønsker å kommentere opplysningene.

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes å få en kommentar fra C More.