TIL ITALIA? Manchester Citys sorte får, Carlos Tevez, kan være aktuell for AC Milan.Foto: SCANPIX/AP/Dave Thompson/PA
TIL ITALIA? Manchester Citys sorte får, Carlos Tevez, kan være aktuell for AC Milan.Foto: SCANPIX/AP/Dave Thompson/PAVis mer

Tévez bare Milan-aktuell på lån

- Tévez? Vi får se, sier president Galliani.

Milan er fortsatt interessert i å hente Carlos Tévez til Italia, men klubben vurderer foreløpig kun å hente Manchester City-spissen på en leieavtale.

Carlos Tévez har ifølge italienske medier vært diskutert i Milan som en erstatter for Antonio Cassano den siste tiden. Sistnevnte måtte nylig igjennom en hjerteoperasjon og er satt ut av spill på ubestemt tid.

Ifølge klubbpresident Adriano Galliani i Milan vil en eventuell forsterkning i januarvinduet kun komme på lån. Det kan velte en eventuell avtale med City. De lyseblå fra Manchester har vært klare på at de ønsker å selge argentineren.

- Tévez? Vi får se. Vi har god tid. Om det ikke hadde vært for problemene med Cassano hadde vi holdt oss til stallen vi har. Den som eventuelt kommer hit i januar kommer på en låneavtale med kjøpsopsjon, sa Galliani.

Også byrival Inters klubbpresident, Massimo Moratti, sa mandag at klubben vil se an muligheten til å hente Tévez til Milano.

Argentinske Tévez har trolig spilt sin siste kamp for Manchester City. Han kom på kant med manager Roberto Mancini og klubbens tilhengere da han skal ha nektet bli byttet inn på banen mot Bayern München i mesterligaen. Senere har spissen valgt å reise hjem til Argentina med familien uten Manchester Citys tillatelse.

(NTB)