Tévez fikk 45 minutter i comebacket

Spilte for Citys reservelag.

TILBAKE:  Carlos Tevez gjorde comeback for Manchester City i dag. Reservelaget tapte 3-1 mot Preston. Foto: AP Photo / Kerstin Joensson
TILBAKE: Carlos Tevez gjorde comeback for Manchester City i dag. Reservelaget tapte 3-1 mot Preston. Foto: AP Photo / Kerstin JoenssonVis mer

Omstridte Carlos Tévez spilte tirsdag i Manchester Citys farger for første gang etter returen til England.

Tévez var på banen i 45 minutter da Citys reservelag tapte 1-3 for Preston. Han var ifølge BBC mye involvert i spillet, men maktet ikke å score mål. Kampen skulle opprinnelig spilles onsdag, men ble framskutt én dag for å unngå et stort oppmøte av medier på Citys treningsfelt.

Carlos Tévez ble toppscorer i den engelske eliteserien forrige sesong, men har siden den gang etter bidratt heller lite for Roberto Mancinis titteljagende mannskap. En krangel mellom manager Mancini og Tévez da Manchester City tapte borte mot Bayern München i september har vært mye av årsaken til det. Episoden medførte at Mancini sa Carlos Tévez ikke kom til å spille for klubben igjen.

De to har nå angivelig skværet opp etter at spissen nylig gjorde som Mancini krevde, og ba om unnskyldning. Argentinske Tévez har tilbrakt mesteparten av tiden etter episoden i München i hjemlandet, men kom tilbake til England og Manchester for to uker siden.

Manchester City forsøkte å selge angriperen i januar. Det lyktes den engelske serielederen ikke med.

(NTB)