SENKET BARNSLEY: Carlos Tevez scoret hattrick i dagens FA-cupmøte mellom Manchester City og Barnsley. Her feirer Tevez sitt siste mål foran fortvilede Barnsley-spillere. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
SENKET BARNSLEY: Carlos Tevez scoret hattrick i dagens FA-cupmøte mellom Manchester City og Barnsley. Her feirer Tevez sitt siste mål foran fortvilede Barnsley-spillere. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Tévez-lekestue da City tok seg videre til FA-cup-semi

Argentineren med hattrick mot Barnsley.

• Manchester City - Barnsley 5-0 (3-0)

(Dagbladet): Carlos Tévez er for tiden i fare for å havne i fengsel for å ha kjørt uten førerkort, men det la ingen demper på innsatsen i kveldens FA-cupmøte med Barnsley.

Tévez viste god scoringsform, og kunne skilte med hattrick på Ethiad Stadium.

Scoringsballet ble åpnet etter ti minutter, og Barnsley, som spiller i Championship, fikk virkelig kjenne på nivåforskjellene. Til pause var stillingen 3-0, etter Tévez-dobbel og scoring av Kolarov.

Etter pause scoret Tévez sin tredje, og stillingen var 4-0. Kampen ble punktert da David Silva satte 5-0-målet.

Tévez ble byttet ut etter 75 minutter, og sendte noen gloser i retning Mancini, men ble likevel kåret til dagens mann på Ethiad Stadium. Fortjent.

Til tross for at kampen var punktert noenlunde tidlig, la ikke det noen demper på Barnsleys innsats. De hadde opptil et par store sjanser, og dermed fikk Manchester Citys sisteskanse Costel Pantilimon brukt keeperhanskene sine.

Manchester Citys førstekeeper Joe Hart var for øvrig benket i dag. Om det har med at Mancini er misfornøyd med engelskmannen, eller at han skulle ha hvile å gjøre, vites ikke.