- Tévez på vei til United

Ferguson snapper argentineren?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester United ser ut til å ha vunnet kappløpet om signaturen til West Ham-spiss Carlos Tévez, skriver The Times i dag.

Tévez, som for tida er opptatt med Copa America-spill for Argentina, skal ha fortalt medspillerne på landslaget at en avtale som gjør ham til United-spiller er så godt som klar.

BBC melder samtidig at Tevez kan være United-spiller allerede til helgen.

Ifølge The Times dreier det seg foreløpig om en låneavtale med ett års varighet, som innebærer at United betaler Tévez’ «eier», forretningsmannen Kia Joorabchian, i underkant av 50 millioner kroner. Dette er samme type avtale som Liverpool inngikk da de skaffet seg Javier Mascherano fra West Ham denne sesongen.

Ferguson skal også ønske seg opsjon på kjøp etter neste sesong, men en eventuell permanent overgang vil sannsynligvis koste United rundt 400 millioner kroner.

Argentineren, som har vært jaktet av andre storklubber som Inter, Chelsea og Real Madrid, skal ha blitt tilbudt en årslønn på litt over 35 millioner.

Shoppingtida er nå for alvor i gang i Premier League. Som kjent har Liverpool allerede sikret seg Fernando Torres for drøye 300 millioner kroner, og Manchester United selv har til nå brukt over 600 millioner kroner på spillerkjøp i sommer.

ROONEY-MAKKER? Carlos Tévez setter inn det tredje målet i 4-1-seieren over USA i Copa America. Ifølge The Times kan han snart jage scoringer i rød trøye. Foto: ALFREDO ESTRELLA/AFP/SCANPIX
ROONEY-MAKKER? Carlos Tévez setter inn det tredje målet i 4-1-seieren over USA i Copa America. Ifølge The Times kan han snart jage scoringer i rød trøye. Foto: ALFREDO ESTRELLA/AFP/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer