Tviholder på Lyn-helten

Udinese vil ha Jo Inge Berget (18) tilbake til Italia så fort som mulig. Supertalentet selv er innstilt på å tilbringe vinteren i Oslo.

UTLÅNET SNART OVER: Ifølge kontrakten skal Lyns Jo Inge Berget (bakerst) tilbake til Italia om ei uke. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
UTLÅNET SNART OVER: Ifølge kontrakten skal Lyns Jo Inge Berget (bakerst) tilbake til Italia om ei uke. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 ULLEVAAL (Dagbladet): Lyn Oslo - Start 4-1.

Det var selve barndomsdrømmen som gikk i oppfyllelse da Jo Inge Berget ble solgt fra Lyn til Serie A-klubben Udinese i fjor sommer.

Men vinteren i Nord-Italia ble ikke som 18-åringen hadde tenkt. Han sleit med å få spilletid på juniorlaget, og avstanden til kjæreste, familie og venner ble for stor.Berget ville hjem, og i mars fikk han ønsket oppfylt.

Vil bli i Norge Lyn hentet han tilbake til Oslo på lån, og etter å ha forlenget lånet i sommer, skal han etter planen bli i klubben ut august. Men etter to mål og tidvis storspill mot et usedvanlig svakt Start-lag i går, innrømmer 18-åringen overfor Dagbladet at han ønsker å bli.

— Nå ser jeg for meg å tilbringe vinteren i Oslo, sier han. Det er imidlertid lettere sagt enn gjort. Lyn ønsker i første omgang å beholde ham ut sesongen. Samtidig skal et par andre norske klubber, blant annet Lillestrøm, ha kommet på banen. Men i Udinese er sjefene innstilt på at unggutten skal tilbake.

— Hadde det vært opp til meg skulle vi beholdt ham til han er 35 år, men så enkelt er det ikke. I første omgang ønsker vi å forlenge lånet ut sesongen, og vi er i dialog med Udinese, sier Lyns sportssjef Rolf-Magne Walstad til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer