Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tviler på Malmö-tur for Ødegaard

Mister for mange dager med trening.

NEPPE SVERIGETUR: La Liga-ekspert Petter Veland tror ikke at Martin Ødegaard (16) spiller U19-kamp for Real Madrid i Malmö neste uke. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NEPPE SVERIGETUR: La Liga-ekspert Petter Veland tror ikke at Martin Ødegaard (16) spiller U19-kamp for Real Madrid i Malmö neste uke. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

La Liga-ekspert Petter Veland tror ikke at Martin Ødegaard (16) spiller U19-kamp for Real Madrid i Malmö neste uke.

Den går noen timer før avspark i mesterligaoppgjøret. - De signalene som kommer fra klubben tyder ikke på det. Det er mer sannsynlig at han spiller for U19-laget senere i gruppespillet (Champions League for ungdom) og at laget spisses i en avgjørende kamp, sier Veland til NTB.

- Real tenker utelukkende på utvikling av Ødegaard. Dersom de mener en U19-kamp er riktig, så spiller han der, men jeg tviler på det nå. Å reise til Malmö betyr at han mister to-tre dager med trening.

Ødegaard ble søndag tatt av banen etter 70 minutter i B-laget Castillas 0-1-tap mot Real Union. Han hadde ikke stor kamp denne gangen heller for Zinedine Zidanes lag.

- Hva er status for Ødegaard?

- Jeg ville kanskje trodd at han skulle dominert i større grad for Castilla. Men det er samtidig et nivå der det er vanskelig å skille seg ut, sier Veland.

Ødegaard er påmeldt i mesterligaen, men ikke noe tyder på at han er i troppen til oppgjøret mot Malmö FF neste onsdag.

- Ødegaard er bare åtte måneder inne i dette eventyret. Han har veldig god tid, men hittil har det vært litt for spedt. Han velger ofte å sentre i stedet for å skyte.

Ødegaard blir trolig tatt ut på landslaget og EM-kvalkampene mot Malta og Italia. Tenåringen fikk ikke spilletid mot Bulgaria eller Kroatia tidligere i høst.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!