Tviler på Solskjærs kne

Landslagslege Thor Einar Andersen tviler på at Ole Gunnar Solskjær blir helt frisk i kneet bare ved å trene. Men foreløpig nekter Solskjær å vurdere en ny operasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Denne uka er Ole Gunnar Solskjær med i landslagstroppen for første gang siden i fjor høst. Men mer står på spill enn resultatet mot Russland. Før treningen ba Solskjær Dagbladet om å snakke med Thor Einar Andersen om status for det opererte høyrekneet. Hvilket vi gjorde etter treningen:

- Han har vel følt at det ikke har vært optimalt helt siden januar. Nå må han ta en beslutning om han skal fortsette å la kneet ikke fungere hundre prosent eller om han skal gjøre noe med det, sier Andersen til Dagbladet.

- Hva kan eventuelt gjøres?

- Da må han gjøre en operasjon, en såkalt brusktransplantasjon. Det har vi ikke bestemt ennå, men det er egentlig det som for så vidt gjenstår.

- Burde vært frisk

Det var 23. august i fjor mot Wolverhampton at Ole Gunnar Solskjær fikk den stygge vridningen i høyrekneet som spolerte sesongen. 14 dager seinere slo han opp igjen skaden på nytt i bortekampen mot Bosnia. Han opererte vekk brusk i kneet 23. september, og var borte fra fotball i mange måneder. Enkelt forklart er «støtdemperen» mellom knekula og leddbenet borte. De to knoklene gnisser på hverandre og skaper smerter. Siden begynnelsen av mars har Solskjær spilt kamper for Manchester United - uten å være helt bra i kneet. Thor Einar Andersen har fulgt groprosessen nøye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer