Tvillingforvirring!

RUSTADFELTET (Dagbladet): Klasse B. Så du Drangedals kamper i klasse B, og trodde du så dobbelt? Slapp av - de har bare satt Norway Cup-rekord med tre tvillingpar på samme lag!

Tilfeldige tilskuere skjønner ikke hvem det heies på. I det ene øyeblikket heter spilleren Arild. I det neste heter han Terje. Så plutselig heies det på Tore, og neste gang du ser på banen har han skiftet navn til Bent. - Det kan jo hende motstanderen blir litt forvirret hvis han dribler meg vekk, og møter tvillingbroren min ansikt til ansikt i neste duell, flirer Bent Strand.

- Ja, jeg så jo ikke forskjell på dem etter ett år engang sier Bjørn Berntsen - hvis det da ikke er Bjørns tvillingbror, Tore, som snakker. Brødrene er akkurat like forskjellige som de vanndråpene som plutselig øser ned over fotballbanen.

Bytter ikke jenter

Men det er ingen som klager over likhetene. Både trener og ledere har lært seg å se forskjellen på tvillingene - så de vet hvem de skal kjefte på hvis noe går galt.

- Det er bare fint å være tvilling, sier Bent (eller Tore). Da slipper vi å trene alene, og kan pushe hverandre framover.

- Men hva sier jentene? De kan jo få to av drømmegutten?

- Øøøøhhh... Vi har ikke prøvd å bytte damer ennå. Men nå som vi er slått ut skal vi i hvert fall kikke på dem, gliser Tore (eller Bent).

Doble

kvaliteter

De fleste lagledere og spillere ønsker seg en Solkjær eller Ronaldo på laget. Men hvis talentene dukker opp i Drangedal har de plutselig dobbelt opp.

- Nåja... Det skal vel litt til å få til det. Men vi tenker nok mye likt på banen. Kjenner hverandre så godt at vi vet hvor den andre er på banen. Men vi leser ikke tankene til hverandre. Det er en myte, fastslår en av dem.

Om det er Bjørn eller Tore er ikke godt for utenforstående å vite.

DOBBELT OPP: Arild Måbuholt (fra venstre), Terje Måbuholt, Bent Strand, Tore Strand, Bjørn Berntsen og Tore Berntsen har satt tvilling-rekord i Norway Cup.