I TIDSNØD: Xabi Alonso (liggende) er i tidsnød foran åttedelsfinalen mot Portugal etter at den spanske midtbanestrategen pådro seg en ankelskade mot Chile.Foto: SCANPIX/REUTERS/David Gray
I TIDSNØD: Xabi Alonso (liggende) er i tidsnød foran åttedelsfinalen mot Portugal etter at den spanske midtbanestrategen pådro seg en ankelskade mot Chile.Foto: SCANPIX/REUTERS/David GrayVis mer

Tvilsomt om Alonso rekker Portugal-kampen

- Håper jeg kan bli bra nok til å spille.

|||Åttedelsfinaler direkte i VM-studio fra kl. 16.

Xabi Alonso pådro seg en ankelskade i den siste gruppespillkampen mot Chile da Spania sikret gruppeseieren i gruppe H, og nå er det tvilsomt om han blir bra nok til å rekke åttedelsfinalekampen mot Portugal i VM.

- Nå må jeg være forberedt på å gjennomgå en del tester av ankelen de kommende dagene, og så får jeg håpe jeg kan bli bra nok til å spille mot Portugal, sier Alonso, som måtte byttes ut kvarteret før slutt.

Også Fernando Torres ble tatt av banen med skade i går kveld. Stjernespissen ble kneoperert i forkant av VM, men landslagssjef Vincent Del Bosque beroliger dem som fryktet at Torres slo opp skaden.

- Det er snakk om en liten muskelskade, som ikke har noe å gjøre med hans tidligere skade, sier Del Bosque om Torres, ifølge nyhetsbyrået AP.

(NTB-Reuters-AP)