Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tvinger fram Duff-salg

Snart byr Chelsea så mye at Blackburn er nødt til å selge Damien Duff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • «Chelski» satser stort

  Chelsea er historiens mest kjøpekåte i Premier League. Under den nye eieren Roman Abramovitsj sprayer klubben pundsedler ut over hele Europa.

  I dag melder BBC Lancashire at irske Damien Duff, som terroriserte norske landslagsstoppere i april, snart kan være klar for Stamford Bridge.

  Blackburn røper de har avslått to bud fra Chelsea, men problemet er en klausul i 22-åringens kontrakt. Den forteller at hvis en klubb byr en viss sum, trolig rundt 200 mill. kroner, må klubben slippe spilleren.

  Blackburn-direktør John Williams innrømmer i formiddag at Chelsea er veldig nære grensa, og sier at han regner med at londonklubben straks legger enda mer penger på bordet. - Det spørs hvor seriøse Chelsea er i forhold til å kjøpe ham. Det finnes en frigivelsesklausul i kontrakten han undertegnet i fjor, sier Williams.

  Chelsea fikk i går napp hos West Ham, som aksepterte et bud på høyreback Glen Johnson (18). Pris: 72 mill. kroner. Men tro ikke at russiske Abramovitsj er fornøyd.

  Her er lista over spillere som er koblet til Chelsea de siste døgnet: Christian Vieri (Inter/antatt pris: 180 til 420 mill. kroner), Andrej Shevchenko (AC Milan/440), Edgar Davids (Juventus/120 mill.), Geremi (Real Madrid/110-120 mill.), David Trezeguet (Juventus), Wayne Bridge (Southampton/60 mill.).

  (Dagbladet.no)

LURTE NORGE:</B> Damien Duff var banens beste spiller da Irland slo Norge i Dublin 30. april.