Tvinges ut i Europa

Aston Villas manager John Gregory ønsker ikke at laget skal delta i årets InterToto-cup. Nå tvinges han til å gjøre helomvending av formann Doug Ellis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter tapet i FA-Cupfinalen mot Chelsea, er Birmingham-klubben avhengig av seier i årets InterToto-turnerning for å kvalifisere seg for UEFA-cupen. Klubben er seedet, og kommer først inn i tredje runde som spilles 15. juli. Dette er likevel altfor tidlig i følge manager Gregory.

- Den datoen er nøyaktig ett døgn før mine spillere kommer tilbake fra ferie, så det er lite jeg kan gjøre med situasjonen, sa Gregory til den engelske avisa The Mirror.

Svaret han fikk fra Ellis var alt annet enn hva han ville høre.

- Ring dem opp, kall dem inn ti dager tidligere, og start hardkjøret umiddelbart, sa en bestemt klubbformann.

- Villa er en klubb som alltid skal sikte mot Europa, og da kan vi ikke la en slik sjanse gå fra oss. I de to første rundene møter vi lag fra Østerrike og Tsjekkia og det skal vi normalt klare, mente Ellis som bestemt avviste at spillerne ville få for lite ferie ved et slikt opplegg.

- Det er direkte tullprat å si at spillerne ikke får tilstrekkelig med avbrekk. Flesteparten av dem har seks ukers sommerferie, hvor mange vanlige arbeidfolk kan skryte av såpass, sa Ellis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer