Tvinges ut i Europa

Aston Villas manager John Gregory ønsker ikke at laget skal delta i årets InterToto-cup. Nå tvinges han til å gjøre helomvending av formann Doug Ellis.

Etter tapet i FA-Cupfinalen mot Chelsea, er Birmingham-klubben avhengig av seier i årets InterToto-turnerning for å kvalifisere seg for UEFA-cupen. Klubben er seedet, og kommer først inn i tredje runde som spilles 15. juli. Dette er likevel altfor tidlig i følge manager Gregory.

- Den datoen er nøyaktig ett døgn før mine spillere kommer tilbake fra ferie, så det er lite jeg kan gjøre med situasjonen, sa Gregory til den engelske avisa The Mirror.

Svaret han fikk fra Ellis var alt annet enn hva han ville høre.

- Ring dem opp, kall dem inn ti dager tidligere, og start hardkjøret umiddelbart, sa en bestemt klubbformann.

- Villa er en klubb som alltid skal sikte mot Europa, og da kan vi ikke la en slik sjanse gå fra oss. I de to første rundene møter vi lag fra Østerrike og Tsjekkia og det skal vi normalt klare, mente Ellis som bestemt avviste at spillerne ville få for lite ferie ved et slikt opplegg.

- Det er direkte tullprat å si at spillerne ikke får tilstrekkelig med avbrekk. Flesteparten av dem har seks ukers sommerferie, hvor mange vanlige arbeidfolk kan skryte av såpass, sa Ellis.

Han påpekte også at andre klubber har kommet seg gjennom tilsvarende hardkjør tidligere.

- West Ham kvalifiserte seg for UEFA-cupen ifjor. Hvorfor skal ikke vi klare det i år, sa en urokkelig Doug Ellis.