Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TVM blir disket?

LE CAP D'AGDE (NTB-Reuters): Tour de France-direktør Jean-Marie Leblanc sa i dag at det nederlandske TVM-laget kan bli det andre laget som blir diskvalifisert fra årets utgave av sykkelrittet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I mars i år ble det funnet dopingmidler i en bil tilhørende det nederlandske laget, og i begynnelsen av uken ble det funnet dopingmidler på lagets hotell. I forrige uke ble Festina-laget utestengt, TVM kan bli det neste.

Team-direktør Cees Priem og lege Aleksandrej Mikhailov er arrestert, og ble i dag avhørt i den sør-franske byen Pamiers.

- Tour-ledelsen og Det internasjonale sykkelforbundet er spesielt på vakt i forhold til etterforskningen av TVM-laget. Hvis laget ikke har respektert de gjeldende regler, vil de umiddelbart bli diskvalifisert fra touren, sa Leblanc.

- Dette er en vanskelig situasjon. Jeg håper vi får være med til Paris, og vil ikke tenke på doping-anklagene nå, sa TVM-stjernen Jeroen Blijlevens før han la ut på dagens etappe.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!