Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tvunget til å be om unnskyldning etter absurd lønnsrykte: - Det gjorde Zlatans leir rasende

Daily Mail hevder det var en aprilspøk.

APRILSPØK: Daily Mail hevdet Zlatan krevde sju millioner kroner i uka. Foto: Reuters / Benoit Tessier / NTB Scanpix
APRILSPØK: Daily Mail hevdet Zlatan krevde sju millioner kroner i uka. Foto: Reuters / Benoit Tessier / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic er ferdig i PSG til sommeren. Svensken fortalte nylig på en pressekonferanse at det blant annet er interesse fra engelske Premier League.

Men så dukket det opp rapporter om Zlatans utrolige lønnskrav.

Flere engelske medier siterte tabloidavisa Daily Mail på at Zlatan Ibrahimovic krevde en ukelønn på utrolige sju millioner kroner for å spille i England. Til sammenlikning får Wayne Rooney snaut tre millioner i uka i Manchester United. Nå viser det seg at det hele var en aprilspøk.

Ifølge franske L'Equipe har Zlatan-leiren tvunget Daily Mail til å komme med en unnskyldning, og forteller sannheten bak uttalelsene som dukket opp rundt 1. april.

«Daily Mail har bedt om unnskyldning, for dette ble tatt på alvor og gjorde Zlatans leir rasende», skriver L'Equipe, gjengitt av svenske Expressen.

Tok kontakt Den franske avisa hevder samtidig at Chelsea og Manchester United har tatt kontakt med Zlatans representanter for en mulig overgang.

West Ham er også blant klubbene som er interessert. London-klubben gikk nylig ut og sa at de kunne tenke seg 34-åringen neste sesong.

Det er mye som tyder på at det blir en hektisk sommer rundt den svenske superstjernen.

- Spilt poker Angriperen har gjort sakene sine svært bra denne sesongen.

- Denne sesongen spilte jeg poker, det var all in. Jeg kunne gjort en mindre bra sesong eller en katastrofesesong, og da hadde jeg fisket etter klubber gjennom å være Ibrahimovic. Men nå fisker klubbene etter Ibrahimovic, sier Zlatan i et intervju med Fotbollskanalen.

Tidligere har han uttalt at han ønsker å gi seg på topp.

- Det beste er å forlate toppfotballen når jeg er på topp. Jeg kommer ikke til å spille på høyeste nivå og så trappe ned på grunn av karrieren jeg har gjort, det er ikke med. Folk husker en for det siste man gjorde og tro meg,de skal huske det siste jeg gjorde, sier Zlatan.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart