Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tvunget til å legge opp

Keeperveteranen Ingrid Hjelmseth (39) avslutter fotballkarrieren med øyeblikkelig virkning som følge av skaden hun pådro seg mot Vålerenga nylig.

FERDIG: Ingrid Hjelmseth spilte sin siste kamp i landskampen i fotball for damer mellom Norge og England på Brann Stadion. 2-1. 
 
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FERDIG: Ingrid Hjelmseth spilte sin siste kamp i landskampen i fotball for damer mellom Norge og England på Brann Stadion. 2-1. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Stabæk-målvakten bekrefter torsdag overfor Budstikka at hun etter alle solemerker ikke blir å se på banen i høst. Fra før er det kjent at Hjelmseth avslutter fotballkarrieren etter inneværende sesong.

– Det må et mirakel til for å komme tilbake denne sesongen, og nå er fokus på å få kneet til å fungere resten av livet, fremfor å spille de siste kampene, sier Hjelmseth til lokalavisen.

39-åringen avsluttet i september landslagskarrieren. Hun endte på formidable 138 landskamper.

Hjelmseth pådro seg en kneskade i en seriekamp mot Vålerenga tidligere denne måneden. Legene skal i etterkant ha anslått at det vil ta mellom åtte og tolv uker for keeperveteranen å bli spilleklar igjen.

Da er sesongen for lengst over.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media