Tvunget til å sende United

I dag skulle Canal+ egentlig sendt Leicester-Liverpool direkte. Etter påtrykk fra verden, byttet kanalen hovedkamp. Nå blir i stedet Manchester United-Wimbledon sendt på Canal+. Leicester-Liverpool er flyttet til Canal+Blå, som bare et fåtall tar inn.

Mens Liverpool-fansen raser, er det jubel over byttet av hovedkamp i Manchester United Supporterklubb. - På vegne av 34000 United-fans er jeg glad for at vi får se ettermiddagens kamp mot Wimbledon. Selv klarer jeg ikke å mobilisere den helt store sympatien for Liverpool-fansen.

- Jeg har heller ingen sympati med Drillo og Wimbledon, sier grunnlegger og styremedlem i Manchester United Supporterklubb, Hans Lokøy.

Byttet av hovedkamp på Canal+ har resultert i ramaskrik hos Liverpool-fansen. - Vi føler oss snytt, og er både bestyrtet og svært skuffet. Veldig mange Liverpool-supportere har tegnet abonnement på Canal+, og forventer å få se favorittlaget i aksjon på skjermen. Det er veldig kjedelig hvis United skal dominere alle kanaler.

- Det er nok av United fra før, både på TV3 og andre steder, sier Pål Chr. Møller, formann i Liverpool Supporterklubb, til Dagbladet.

- Beklager

I et svar til Liverpool-fansen uttaler Lars Vidvei i Canal+:

- Vi skjønner at Leicester- og Liverpool-fans føler seg skuffet. Dette var kampen vi fikk på tirsdag. Onsdag fikk vi kontrabeskjed etter stort trykk fra andre verdensdeler. Manchester United-Wimbledon blir hovedkampen, mens det blir høydepunkter fra Leicester-Liverpool.

- Noen ganger går det ikke alltid slik vi ønsker, og lille Norge blir ikke alltid hørt i kamp mot den store medieverden. Beklager, heter det i svaret fra Lars Vidvei i Canal+.