Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TWAR-alarm avblåst

Med unntak av Terje Leonardsen ventes samtlige Start-spillere tilbake på trening torsdag. Det gjelder også Helge Bjønsaas som fikk påvist TWAR-bakterien i slutten av forrige uke.

- Neste helgs kamp mot Molde går som normalt, det kan jeg garantere. Allerede i morgen skal de fleste kunne yte bra på treningene, og torsdag vil tempoet være opp mot normalt igjen, sier Starts lege Aleksander N. Sandnes til Fædrelandsvennen.

Sandnes fikk resultatene fra de siste prøvene i helga, og kunne konstatere at ingen av de resterende spillerne hadde pådratt seg TWAR-bakterien.

- Ingen flere har fått TWAR. De to spillerne som allerede er smittet får ulik behandling, den ene er satt på en kort kur og vil forhåpentligvis være kampklar allerede torsdag. Den andre må nok vente enda en uke, sier Sandnes.

Det betyr at Helge Bjønsaas snart er tilbake på banen igjen, mens Terje Leonardsen har noe lenger vei å gå. Førstnevnte må uansett stå over neste helgs kamp mot Molde etter utvisingen mot Stabæk i Starts forrige Tippeligakamp.

Dermed ser fasiten for «TWAR-epidemien» slik ut:

  • To spillere er blitt smittet av TWAR
  • Ni spillere har fått påvist Mycoplasma.
  • Ni spillere er friskmeldte.
  • To spillere er ikke testet.
  • Én person fra støtteapparatet er smittet av TWAR.

    (Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media