Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Twente seriemester for første gang

McClaren snøt Ajax.

SERIEMESTERE: Bryan Ruiz i FC Twente ligger nederst i haugen etter å ha scoret mot NAC Breda og sikret Twente sitt første seriegull. Foto: EPA/KOEN VAN WEEL
SERIEMESTERE: Bryan Ruiz i FC Twente ligger nederst i haugen etter å ha scoret mot NAC Breda og sikret Twente sitt første seriegull. Foto: EPA/KOEN VAN WEEL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Twente er nederlandsk seriemester i fotball for første gang etter 2-0-seier over Breda i siste serierunde søndag.

— Dette var en fantastisk ettermiddag, og det var forbløffende hvor godt spillerne mine håndterte det enorme presset, sa McClaren.

— Forrige sesong tapte vi cupfinalen og ble nummer to i serien, men vi har vokst videre. I dag viste vi at vi har erfaringen som skal til.


Costaricaneren Bryan Ruiz scoret ledermålet i første omgang, sekunder etter at Breda-spiller Csaba Feher ble utvist for en stygg tofotstakling. Miroslav Stoch fastsatte resultatet et drøyt kvarter før slutt.

Twente, som trenes av Englands tidligere landslagssjef Steve McClaren, holdt dermed unna for Ajax, som tross 4-1-seier over Nijmegen endte poenget bak.


(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!