Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Twente vil låne Schalke-bane

Eget tribunetak raste sammen i går.

EN OMKOM, 14 SKADD: Taket på en tribune hos Twente kollapset i går. Ulykken krevde et menneskeliv. Fot: AFP/ANP HOLLAND LUCHTFOTO
EN OMKOM, 14 SKADD: Taket på en tribune hos Twente kollapset i går. Ulykken krevde et menneskeliv. Fot: AFP/ANP HOLLAND LUCHTFOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Twente er på utkikk etter en bane å spille på etter at deler av fotballstadionet deres raste sammen i går. Hjelpen håper nederlenderne å få fra tyske Schalke.

Den nederlandske toppklubben er rystet etter torsdagens ulykke, der en byggearbeider mistet livet og 15 andre ble skadd under det sammenraste tribunetaket.

Twente er nå nødt til å finne et annet sted å spille sine kommende kvalifiseringskamper til mesterligaen. Schalkes hjemmebane i Gelsenkirchen seiler opp som løsningen.

Det er ikke mer enn rundt en times kjøring mellom Enschede og den tyske byen i Ruhr-distriktet.

MÅ HA NYTT SPILLESTED: Det blir ingen fotballkamper på stadion i Enschede på en stund. Foto: AFP/ANP HOLLAND
MÅ HA NYTT SPILLESTED: Det blir ingen fotballkamper på stadion i Enschede på en stund. Foto: AFP/ANP HOLLAND Vis mer

- Klubbene har gode relasjoner og hjelper hverandre i nød, sier Twente-sjef Joop Munsterman til den nederlandske TV-kanalen NOS.

Det er foreløpig ikke avgjort hvem Twente møter i den tredje kvalifiseringsrunden til mesterligaen.

(NTB-Ritzau)