Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Twitter-parodiene tar fullstendig av etter Mourinho-sparking

Nettet ler.

ARBEIDSLØS: José Mourinho er ferdig som manager i Chelsea. Det har mange utnyttet for hva det er verdt på Twitter. Der florerer parodiene. Foto: NTB Scanpix
ARBEIDSLØS: José Mourinho er ferdig som manager i Chelsea. Det har mange utnyttet for hva det er verdt på Twitter. Der florerer parodiene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): José Mourinho har fått fyken som manager i Chelsea etter en grusom innledning på sesongen. Det meste tilsier nå at Guus Hiddink tar over londonklubben, men bare for en midlertidig periode.


Mourinho, som dekket seg til da han forlot klubbens treningsfelt i Cobham utenfor London torsdag ettermiddag, har fortsatt ikke uttalt seg om sparkingen til pressen.


Til gjengjeld er det mange andre som mener så mangt om sparkingen. Sosiale medier har nærmest kokt over i timene etter det ble kjent at Mourinho må ta sin hatt og gå.

Bussjåfør Det har vært hyllester, utskjellinger og - sist, men ikke minst - parodier.


Tidligere Mourinho-utspill brukes for hva de er verdt i diverse videoklipp, 52-åringen blir manipulert inn som McDonald's-ansatt og han må tåle å igjen bli satt bak rattet på en buss.


Blant annet.


Det som er sikkert at det er mye der ute, som det er godt mulig å slå ihjel tida med fram til Mourinho selv kommer med en offisiell uttalelse.

- Direkte splid Chelsea har allerede fortalt sin versjon:


Klubbens tekniske direktør, Michael Emenalo, som var med og tok beslutningen om å sparke Mourinho, peker på at det først og fremst var de grusomme resultatene som ble Mourinhos bane.


- Selv om vi har sterke følelser for ham det gjelder - som har gjort så mye for klubben - så er realiteten at Chelsea Football Club er i trøbbel. Resultatene er ikke gode. Det er åpenbart at det var direkte splid mellom manageren og spillerne. Vi følte at det var på tide å gjøre noe, sier den tidligere nigerianske landslagsspilleren.


Dermed innrømmer klubben at de langvarige ryktene om dårlig stemning mellom Mourinho og deler av spillergruppa stemmer.


Mourinho gikk selv hardt ut mot Chelsea-spillerne etter tapet mot Leicester mandag, og hevdet at arbeidet hans ble forrådt.

Nå er han uansett ferdig i klubben, noe Twitter vet å sette pris på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media