Cristiano Ronaldo

Tydelig irritert: Får støtte

Cristiano Ronaldo så ikke spesielt fornøyd ut da han marsjerte av banen på Old Trafford.

SKUFFET: Cristiano Ronaldo gikk skuffet av banen på Old Trafford. Foto: AP
SKUFFET: Cristiano Ronaldo gikk skuffet av banen på Old Trafford. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en gang tapte Manchester United viktige poeng på hjemmebane i Premier League.

Ole Gunnar Solskjær og co. gikk lørdag formiddag på en skuffende poengdeling mot Everton, og alle med hjertet for den rød delen av Manchester måtte nok en gang se laget tape terreng i toppen av Premier League.

Den største overraskelsen før kampen var at Cristiano Ronaldo startet på benken. Portiguseren kom inn på gressmatta i det 57. minutt, men maktet ikke å komme på scoringslista.

- Skuffet

Etter kampslutt marsjerte en tydelig irritert Ronaldo inn i spillertunnelen. 36-åringen så ned i bakken ristende på hodet, og så lite snakkesalig ut.

- Han er skuffet over resultatet. Og så har han scoret fem mål siden comebacket. Han ønsket å fortsette den formen ved å hjelpe laget sitt til seier. Jeg forstår ham, sa Manchester United-legende Rio Ferdinand, i BT Sport studioet.

En annen United-spiller som var svært skuffet etter kampen, var Bruno Fernandes. Han assisterte Anthony Martial på 1-0 målet, men mente at laget må klare å skape flere sjanser.

- Vi burde vinne denne kampen. Vi burde skape flere sjanser. Vi burde ikke slippe inn den type mål. Det er ikke første gang, og vi må se tilbake på tabbene våre og se hva vi kan gjøre, sa han til BBC.

FEIRET: Bruno Fernandes og Anthony Martial fikset 1-0 til Manchester United. Foto: AFP.
FEIRET: Bruno Fernandes og Anthony Martial fikset 1-0 til Manchester United. Foto: AFP. Vis mer

I skrivende stund ligger Manchester United på tredjeplass i Premier League, men kan rykke lenger ned på tabellen ettersom flere av lagene under dem ennå ikke har spilt sine kamper denne runden.

Fernandes sier han og hans kollegaer ikke ser på tabellen.

- Vi ser ikke på tabellen på dette tidspunktet, men selvfølgelig burde vi ha flere poeng. Vi mister poeng på hjemmebane som vi ikke burde gjøre. De siste to kampene hjemme i Premier League har ikke vært gode nok. Hvis vi vil vinne noe ved slutten av sesongen må vi gjøre bedre.

Hyllet Ronaldo

Andros Townsend scoret Everton sitt på Old Trafford, men det var feiringen hans som stjal overskriftene etter kampen. 30-åringen feiret nemlig ved å gjøre Ronaldos verdenskjente «Siuuu»-feiring, og mange spekulerte i om dette var et stikk til portugiseren på motsatt lag.

KOPI: Andros Townsend kopierte Cristiano Ronaldo sin feiring. Foto: AP
KOPI: Andros Townsend kopierte Cristiano Ronaldo sin feiring. Foto: AP Vis mer

Det avbekreftet Townsend raskt etter kampen.

- Denne fyren er mitt idol. Jeg vokste opp med å se på han og var timevis på treningsfeltet for å få hans teknikk. Kanskje jeg burde bruke litt mer tid på feiringen hans. Den var ikke en spesielt bra etterlikning, sa han til BT Sport.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer