- Typisk hvis jeg avgjør mot Slovenia

LANAKEN (Dagbladet): Kjetil Rekdal har avgjort viktige kamper. Ingen glemmer straffesparket mot Brasil, og da Norge møtte Slovenia var Rekdal målscorer. Også i morgen med en avgjørende scoring?: - Det hadde ikke vært meg i mot, det hadde vært ganske typisk også hvis jeg er på banen.

Det sier Kjetil Rekdal til Dagbladet. Den tidligere landslagskapteinen har til nå ikke vært blant Nils Johan Sembs første elleve. Men Rekdal føler at han er mer enn klar:

- Formen er veldig god og jeg er sjølsagt klar til å være med, det er vi alle som er med i troppen. Men det er ikke jeg som tar ut laget, så vi får bare vente, sier Rekdal.

- Borte mot Slovenia ble vi rundspilt i første omgang, du mannsoppdekket deres bestemann og scoret 2- 1-målet?

- Ja, jeg husker det. det var en jevn kamp. Nå blir det også jamt, de må vinne for å gå videre, vi må ha samme resultat som Spania og må ha poeng.

- Så det kan bli mye om og men i den kampen, sier Rekdal som mer enn gjerne vil være med for å sette sitt preg på oppgjøret i morgen.

«Tror jeg kan bidra»

- Ja, jeg tror jeg kan bidra, men som sagt, det er ikke jeg som bestemmer det. Jeg er i veldig god form og mer enn det kan ikke jeg gjøre, sier Rekdal som ikke i det hele tatt ble overrasket over hvordan Jugoslavia spilte.

- For min del ble jeg ikke overrasket, det er sånn de fleste lag fra Øst-Europa spiller. De er flinke skuespillere og flinke til å provosere, sier Rekdal.

- Hva hadde du gjort i den kampen, ville du provosert tilbake?

- Spørs hva slags situasjon det hadde vært, men nei. Det vil jeg ikke gå nærmere inn på.

SPILLESUGEN: Kjetil Rekdal er hyperklar til å spille EM-kamp.