- Typisk norsk. Det hadde ikke skjedd noe annet sted

Løke knallhardt ut mot landslagsledelsen etter utkastelsen.

Linköping, Sverige 20110116. Frank Løke under håndballandslagets trening i Cloetta Center i Linköping i Sverige søndag ettermiddag.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Linköping, Sverige 20110116. Frank Løke under håndballandslagets trening i Cloetta Center i Linköping i Sverige søndag ettermiddag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Frank Løke ble i går kastet ut av landslagstroppen for å ha brutt regler i forhold til alkohol og leggetid. Han fikk da beskjed om at han ikke ville spille mer på landslaget under Robert Hedins ledelse.

Overfor TV 2 Sporten uttaler Løke seg nå om utkastelsen, og sender avgårde en skikkelig kraftsalve mot landslagsledelsen.

- Det skjedde på spillerhotellet på en sponsormiddag i regi av landslagsledelsen. De bestilte all drikke. Det gikk i kontrollerte former. Alkoholen hadde ikke noen innvirkning på det vi gjorde senere. Det ble ikke konsumert noe alkohol etter middagen var ferdig, sier Løke til TV 2 Sporten.

Etter sponsormiddagen skal Løke og noen utenlandske spillere ha samlet seg på et rom, før Løke og en spanjol skal ha gått til rommet til en annen spanjol. Der skal de ha vekket den sovende spilleren og hoppet i senga hans.

- Det var bare på en morsom måte. Hadde man pratet med spilleren i dag ville han garantert synes det var morsomt, hevder Løke.

Satt sammen med Hedin Løke sier at han drakk like mye alkhol som de andre på det norske landslaget, og at landslagstrener Robert Hedin kunne sagt ifra hvis han mente Løke burde stanset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer