- Tyrkia er bedre enn oss

Bosnia-treneren tviler på hjelp til Norge.

• Tyrkia - Bosnia direkte på Dagbladet.no kl. 20!

(Dagbladet.no): Bare de mest optimistiske av oss tror fortsatt på at Norge kommer til EM. Bosnia-trener Fuad Muzurovic bidrar heller ikke til å styrke håpet med sine uttalelser foran møtet med Tyrkia, selv om han neppe kan beskyldes for å være annet enn realistisk.

- Jeg så Tyrkia vinne mot Norge på TV, og det var en kamp utenom det vanlige. Tyrkerne var på sitt beste da det gjaldt som mest, og rettferdiggjorde stempelet som gruppefavoritter sammen med Hellas. Tyrkia er definitivt bedre enn oss, men vi gir oss ikke, sier Muzurovic ifølge uefa.com.

Han er ifølge rapportene en god venn av Tyrkias trener Fatih Terim, noe Åge Hareide ikke har unnlatt å kommentere.

- Det blir jo bare verre og verre, sukket han på gårsdagens landslagstrening.

Toppscorer erstatter Muslimovic

Muzurovic må klare seg uten Atalanta-spiss Zlatan Muslimovic og Marko Hrgovic i kveld, men slik Roar Stokke påpekte overfor Dagbladet.no i går, trenger det ikke være noen ulempe å få inn unge og sultne erstattere.

Mannen som får sjansen på topp i Muslimovics fravær heter Sanel Jahic - og er toppscorer i den bosniske ligaen.

SÅNN JA, BOSNIA: Slik vil vi se de bosniske spillerne i kveld: Jublende etter å ha scoret vinnermålet på overtid. Foto: REUTERS
SÅNN JA, BOSNIA: Slik vil vi se de bosniske spillerne i kveld: Jublende etter å ha scoret vinnermålet på overtid. Foto: REUTERS Vis mer

Han kan neppe vente seg noen Mercedes fra en norsk velgjører dersom han senker Tyrkia i kveld - men Bosnia-kaptein Zvjezdan Misimovic lover uansett at Bosnia ikke vil gi seg uten kamp.

- Tyrkia er inspirert av seieren i Oslo, men vi vil forsøke å spille opp mot vårt beste, og få et så godt resultat som mulig. Det er umulig å spå kamputfallet, sier han.

<B>IMPONERT AV TYRKIA:</B> Bosnia-trener Fuad Muzurovic.