Tyrkias trener: - Viser hvem som bør være i EM

Tyrkias trener Fatih Terim var ikke imponert over Norge.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Tyrkias trener Fatih Terim var ikke imponert over Norge etter kampen på Ullevaal.

- Kampbildet i dag viser hvilket lag som burde være i EM. Vi trodde vi ville være fire poeng foran på dette stadiet, men skader har kostet oss poeng, sa Terim etter kampen.

Han understrekte at spillerne ikke vil ta lett på onsdagens avgjørende kamp mot Bosnia-Herzegovina. Vinner Tyrkia den kampen har de sikret andreplassen i gruppa.

- Vi har en stor jobb å gjøre på onsdag. Vi fikk noen nye skader i dag, men vi har gode erstattere. Med god støtte hjemme skal vi klare oss gjennom det.

Terim har vært under kraftig press i hjemlandet etter at Norge klatret foran på tabellen, og lot ikke sjansen gå fra seg da han kunne gi et sleivsprak til kritikerne.

På spørsmål fra tyrkiske journalister som lurte på hvordan de hadde klart å snu en håpløs situasjon til å få overtaket, svarte Terim at det var stort å slå Norge borte, men la ikke skjul på at hadde fått med seg kritikken før kampen på Ullevaal.

- I dag vil jeg takke alle som har støttet oss og som trodde på oss. Til de andre har jeg ingen ting å si, sa Terim, med klar adresse til tyrkisk presse.

REVANSJE: Tyrkias trener Fatih Terim var ikke imponert over det Norge viste på Ullevaal i kveld. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN/AFP/SCANPIX
REVANSJE: Tyrkias trener Fatih Terim var ikke imponert over det Norge viste på Ullevaal i kveld. Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN/AFP/SCANPIX Vis mer