Tyrkias trener: - Viser hvem som bør være i EM

Tyrkias trener Fatih Terim var ikke imponert over Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Tyrkias trener Fatih Terim var ikke imponert over Norge etter kampen på Ullevaal.

- Kampbildet i dag viser hvilket lag som burde være i EM. Vi trodde vi ville være fire poeng foran på dette stadiet, men skader har kostet oss poeng, sa Terim etter kampen.

Han understrekte at spillerne ikke vil ta lett på onsdagens avgjørende kamp mot Bosnia-Herzegovina. Vinner Tyrkia den kampen har de sikret andreplassen i gruppa.

- Vi har en stor jobb å gjøre på onsdag. Vi fikk noen nye skader i dag, men vi har gode erstattere. Med god støtte hjemme skal vi klare oss gjennom det.

Terim har vært under kraftig press i hjemlandet etter at Norge klatret foran på tabellen, og lot ikke sjansen gå fra seg da han kunne gi et sleivsprak til kritikerne.

På spørsmål fra tyrkiske journalister som lurte på hvordan de hadde klart å snu en håpløs situasjon til å få overtaket, svarte Terim at det var stort å slå Norge borte, men la ikke skjul på at hadde fått med seg kritikken før kampen på Ullevaal.

- I dag vil jeg takke alle som har støttet oss og som trodde på oss. Til de andre har jeg ingen ting å si, sa Terim, med klar adresse til tyrkisk presse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer