Tysk håndballpresident håner Norge

- Det får han stå for, sier Berge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRAKOW (Dagbladet): I morgentimene ble det kjent at Norge hadde trukket protesten mot Tysklands regelbrudd under EMs semifinale. Den beslutningen hevder Det tyske håndballforbundets visepresident Bob Hanning var den eneste rette.

Selv om verken landslagssjef Christian Berge eller presidenten i Norges Håndballforbund vil avvise at tyskerne var ute etter å sabotere det norske spillet med vilje, mener Hanning at Norge ikke skulle levert protest.

- Det er en god nyhet. Det er den eneste logiske utgangen på dette tullet. Nå ser vi frem til finalen igjen, forteller Hanning til avisa Bild etter at Norge trakk protesten.

- Han får stå for det Under et døgn etter den dramatiske semifinalen i Tauron Arena, møtte Berge norsk presse i formiddag for å snakke om scenene som utspilte seg.

Da konfronterte Dagbladet Berge med den tyske visepresidentens melding.

- Det får han stå for. Det er hans uttalelse.

Samtidig verken avviser eller utelukker Berge at tyskerne sendte en mann ekstra på banen for å forhindre en siste sjanse for hans mannskap til å utligne.

- Det skal ikke jeg spekulere på i det hele tatt, sier Norges landslagssjef.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer