Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tysk hopplegende falt for 15 år yngre fotballspiller

- Min største julegave.

PAR:  Hopplegenden Sven Hannawald og Wolfsburg-spilleren Melissa Thiem. FOTO: NTB SCANPIX OG INSTAGRAM
PAR: Hopplegenden Sven Hannawald og Wolfsburg-spilleren Melissa Thiem. FOTO: NTB SCANPIX OG INSTAGRAM Vis mer

OBERSTDORF (Dagbladet): Sven Hannawald (40) fra Tyskland har fortsatt en utrolig rekord i Hoppuka: I 2002 vant han alle fire rennene. Det har ingen andre klart, verken før eller etter.

Nærmere tolv år seinere er Hannawald fortsatt et hett navn i den tyske tabloidpressen.

Storavisa Bild skriver nå at han har fått seg ny kjæreste. Det dreier seg om den 15 år yngre fotballspilleren i Wolfsburg, Melissa Thiem (25).

- Det er korrekt. Jeg har fått meg ny kjæreste, sier Hannawald til Bild (krever innlogging).

- Det er den største julegaven jeg kunne fått.

Sjokkbilde I tillegg til hoppuketriumfen i 2002, har Hannawald vunnet OL-gull og VM i skiflyging. Men han kom på norske lepper først og fremst i 2000.

Et bilde av en syltynn stjerne gikk verden rundt. Den gang var det ikke vektregler for skihopperne, og Hannawald sjokkerte med å se helt skrapet ut.

I 2004 måtte han legges inn fordi han var utbrent. Han la opp offsielt i 2006. Siden har han vært en tungvekter i den tyske hoppdebatten.

Ambassadør Men det er ikke bare stilkarakterer og mulige favoritter i Hoppuka tyske pressefolk lurer på når de snakker med Hannawald. Også kjærlighetslivet er tydeligvis interessant.

Hannawald er ambassadør for Volkswagen. Bilmerket har hovedsete i Wolfsburg. Melissa Thiem spiller spiss på andrelaget til Wolfsburg, og jobber på kontoret til klubben.

- Vi prøver å se hverandre så ofte som mulig, selv om det er 600 kilometer mellom oss, sier Hannawald, som bor i München.

Paret møttes i november, skriver Bild.

Hun elsker å posere foran kamera, og vise fram tatoveringene sine, noe Instagram-sida viser. For tida er hun skadet.

Nervøs Sven Hannawald - eller «Hanni» som han kalles i Tyskland - har uttalt flere ganger at han gjerne ser at hoppukerekorden med fire seire blir stående.

- Han er nervøs for at den skal bli slått, skriver Bild.

- Men nå trenger han ikke å være nervøs alene, tilføyer avisa, som også opplyser at hopperen har vært singel i seks måneder.

Tidligere var han sammen med modellen Alena Gerber. Nå har han tatt et nytt nedslag på kjærlighetsfronten.

POPULÆR I TYSKLAND: Sven Hannawald. FOTO: NTB SCANPIX
POPULÆR I TYSKLAND: Sven Hannawald. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer