Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tysk klubb i sjokk etter at fotballtalent (19) døde

Omkom i bilulykke, opplyser Hannover.

OMKOM: Hannover-spiller Niklas Feierabend (19) omkom i en bilulykke søndag morgen opplyser klubben. Foto: Hannover
OMKOM: Hannover-spiller Niklas Feierabend (19) omkom i en bilulykke søndag morgen opplyser klubben. Foto: Hannover Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tyske Niklas Feierabend (19) fra fotballklubben Hannover omkom søndag morgen i en bilulykke. Det bekrefter Bundesliga-klubben i en pressemelding.

«Denne morgenen fikk vi den forferdelige nyheten om at vår 19 år gamle spiss i dag omkom i en bilulykke. Vår dypeste medfølelse går i denne vanskelige tiden til hans familie og venner», skriver klubben.

Hannover skriver videre:

«Alle spillere, trenere, ansatte, fans og hele miljøet i Hannover 96 er dypt sjokkert. Niklas, vi vil aldri glemme deg».

Ifølge Bild omkom tre personer i ulykka der en bil krasjet med et tre på en strekning mellom Hiddestorf og Pattensen.

Tre av fem personer i bilen omkom. Sjåføren (21) og personen i passasjersetet foran i bilen ble fraktet til sykehus med alvorlige skader. De tre personene bak i bilen omkom. Ei av disse var ei kvinne på 18 år. Ifølge Bild hadde ingen av de tre i baksetet på seg sikkerhetsbelte.

- Klubben er lamslått og sjokkert, sier Hannover-talsmann Christian Bönig til avisa.

Niklas Feierabend hadde draktnummer 36 i Bundesliga-klubben, men fikk aldri noen kamper på A-laget. Han var med i kamptroppen flere ganger denne sesongen, uten å få innhopp.

Hannover ligger sist i Bundesliga og styrer mot nedrykk.

Hele Norges coronakart