Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tysk målfest uten Ballack

VM-vertene lekte seg med Luxembourg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tyskland-Luxembourg 7-0. Selv med kaptein Michael Ballack på sidelinja med ankelskade, hadde Tyskland små problemer med å knuse stakkars Luxembourg.

Landslagssjef Jürgen Klinsmann lot VM-mannskapet spille på seg selvtillit i det som ble en badematch på Badenova stadion i Freiburg.

- Det var viktig å se hvordan vi kunne spille etter hard trening, når beina til spillerne er slitne, sier Klinsmann ifølge AP.

Hadde det gøy

Og legger ikke skjul på at kampen var ment å få opp optimismen i et tysk lag som ikke er tippet blant favorittene i VM på hjemmebane.

- Vi forsøkte å ha det moro og score noen mål. Podolski og Schweinsteiger var i god form. Du kunne se at de hadde det moro mens de var der ute, sier Klinsmann.

Lukas Podolski og spissmakker Miroslav Klose scoret to mål hver. Torsten Frings scoret på straffe, mens Oliver Neuville kom inn som innbytter og scoret to mål på overtid.

Vil til finalen

LEKTE MED LUXEMBOURG: Miroslav Klose setter inn ett av sine to - og Tysklands sju - mål mot Luxembourg i dag. Foto: EPA/Scanpix
LEKTE MED LUXEMBOURG: Miroslav Klose setter inn ett av sine to - og Tysklands sju - mål mot Luxembourg i dag. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

- Nå må vi konsentrere oss om motstandere av en annen klasse. Vi vil spille sju kamper i VM. Vi har fortsatt mye arbeid igjen, sier Klinsmann.

Tyskland fløy direkte tilbake til Sveits for å trene i to dager, før de møter Japan i Leverkusen på tirsdag. På fredag møter de Colombia i Mönchengladbach.

Tyskland spiller åpningskampen i VM mot Costa Rica i München fredag 9. juni.

• Din mening: Hvor langt kommer Tyskland i sommerens VM?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!