Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Miriam Gössner venter barn

Tysk-norsk skiskytterstjerne er gravid

Miriam Gössner offentliggjorde graviditeten på sosiale medier.

GLEDE: Miriam Gössner og Felix Neureuther offentliggjorde at de venter barn med stor glede på sosiale medier. Foto: Privat<div><br></div>
GLEDE: Miriam Gössner og Felix Neureuther offentliggjorde at de venter barn med stor glede på sosiale medier. Foto: Privat

Vis mer

(Dagbladet): Miriam Gössner er kjent som tysk verdensmester, slalåmkanonens Felix Neureuthers kjæreste, snakker flytende norsk og har vært på coveret av Playboy.

Søndag delte 26-åringen og slalåmkjæresten Neureuther at de venter barn på sosiale medier med følgende tekst: «Opprinnelsen til alle ting er små !! Vi er utrolig fornøyde!».

"Der Ursprung aller Dinge ist klein"!! We are more than happy❤️

Et innlegg delt av Miri Gössner (@miriamgoessner)

Gössner snakker romsdalsdialekt og har norsk pass, men har valgt å representere Tyskland i skiskyting. Hun ble verdensmester med tyskerne på stafett i Khanty-Mansijsk i 2011, og i Ruhpolding i 2012.

Norske sider

Selv om hun for det meste har bodd i Tyskland, har hun trent med blant annet Tora Berger, og forteller at hun har norske sider også.

- Jeg er veldig glad i brunost og klippfisk og norsk mat generelt. Jeg har også fått en bunad som jeg har arvet etter min bestemor. Men den må forandres litt på, for den er litt stor for meg, sa hun til Dagbladet.

OSLO: Miriam Gössner trives i Holmenkollen hvor hun kan gå med slekten på tribunen. Foto: AP Photo / Darko Bandic
OSLO: Miriam Gössner trives i Holmenkollen hvor hun kan gå med slekten på tribunen. Foto: AP Photo / Darko Bandic Vis mer

Vært i Playboy

Halv-norske Gössner har slitt med diverse skader gjennom karrieren, og skadet seg svært stygt under en sykkelulykke i Molde sommeren 2013. Da OL-røk, stilte hun i stedet opp i Playboy for å vise sin feminine side.

Og det mangler ikke på frierbrevene.

- Jeg får mange fra den tyske fansen. De skriver snille brev, og at både du og jeg er single, kanskje vi skulle møtes?, i tillegg til at de skriver mobilnummeret sitt. Men jeg svarer ikke på det, det er ikke helt min måte å gjøre ting på, fortalte Gössner.

Om hun blir å se i skisporet neste sesong er foreløpig ikke kjent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media