SKADD: OL-deltakelsen til den tyske lengdehopperen Sosthene Moguenara er i fare etter at 26-åringen skadet seg under en reklameinnspilling. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
SKADD: OL-deltakelsen til den tyske lengdehopperen Sosthene Moguenara er i fare etter at 26-åringen skadet seg under en reklameinnspilling. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

Tysk OL-håp ødela leddbånd under innspilling av reklame

OL i fare.

OL-deltakelsen til den tyske lengdehopperen Sosthene Moguenara er i fare etter at 26-åringen skadet seg under en reklameinnspilling.

Moguenara hoppet 7,16 meter under et stevne sist lørdag. Det er det lengste lengdespranget i verden så langt i 2016. Dermed seiler den tyske jenta opp som en klar medaljekandidat under OL i Rio i august.

Spørsmålet er bare om 26-åringen kommer til start der. Nylig deltok nemlig Moguenara i en reklameinnspilling for sommerens europamesterskap i Berlin, og det endte nærmest på verst tenkelige måte.

Medisinske undersøkelser viser nemlig at OL-håpet pådro seg et avrevet leddbånd i den ene foten.

- Jeg var virkelig fornøyd med hvordan innspillingen skjedde. Jeg likte konseptet og min egen rolle. Dessverre skjedde det noe som ikke skulle ha skjedd, men slikt skjer likevel, sier Moguenara til den tyske storavisen Bild.

Den tyske landslagssjefen i friidrett, Ulrich Knapp, er skeptisk til om Moguenara vil rekke OL.

- Jeg har et lite håp om at hun er tilbake i tide til Rio, men det er samtidig snakk om en avrivning, sier han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.