Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tysk OL-vinner måtte overnatte på togstasjon

Slapp ikke inn i OL-leiren.

BLE UTELIGGER: Mens Robert Harting feiret OL-gullet sitt på cruiseskipet MS Deutschland, ble han rundstjålet for blant annet akkrediteringen sin. Dermed slapp han ikke i OL-leiren, og ble uteligger for en natt. Foto:  (AP Photo/Lee Jin-man)
BLE UTELIGGER: Mens Robert Harting feiret OL-gullet sitt på cruiseskipet MS Deutschland, ble han rundstjålet for blant annet akkrediteringen sin. Dermed slapp han ikke i OL-leiren, og ble uteligger for en natt. Foto: (AP Photo/Lee Jin-man) Vis mer

Robert Harting, som tirsdag vant OL-gull i diskos, måtte overnatte på en togstasjon fordi han ble frastjålet akkrediteringen sin og ikke slapp inn i OL-leiren.

Det forteller 27-åringen til avisen Bild.

«Puuh, jeg ble nettopp bestjålet mens jeg var opptatt med å glede friidrettsfans. Jeg mistet akkrediteringen og slipper ikke inn i OL-leiren», tvitret Hartig natt til onsdag.

Han sa til Bild at tyven tok alt utstyret hans og akkrediteringen mens han feiret gullet med venner og tilhengere på cruiseskipet MS Deutschland, som er ankret på Themsen under OL.

Han sa at han måtte overnatte på en jernbanestasjon, men han slipper å bekymre seg for at han ikke kommer inn til sin egen seiersseremoni onsdag kveld. I all hast har arrangøren nemlig utstedt en ny akkreditering.

Hartig innfridde et tungt favorittstempel da han sikret OL-gullet i diskos ved å oppnå vinnerkastet i nest siste omgang. Det var første tyske friidrettsgull i OL på 12 år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media