Tysk slakt etter nederlaget: - Vi føler oss bedratt

Bayern-direktør refser dommeren.

(Dagbladet): Bayern München røk ut på bortemålsregelen etter 2-2 sammenlagt mot Atlético Madrid i gårsdagens semifinale i Champions League.

Tyskerne føler seg snytt etter nederlaget.

- Vi føler oss bedratt, sier Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge (60) til tyske ZDF.

Bayern-sjefen, med 95 landskamper for Vest-Tyskland, mener den tyrkiske dommeren Cüneyt Cakir hadde en svak kveld på jobben på Allianz Arena. Rummenigge mente Atletico gjentatte ganger fikk dommerhjelp.

- Det er en skam, det han gjorde. Målet de scorer er offside og straffesparlet de får er utenfor 16-meteren, sier Rummenigge.

- Stolt Bayern-sjef Pep Guardiola ledet sin Bayern München for siste gang i Champions League. Guardiola blir manager i Manchester City neste sesong. På tre sesonger har spanjolen mislykket med å ta Champions League-trofeet til den tyske storklubben.

- Jeg er ikke her for å snakke om dommeren. La oss snakke om fotball. Jeg er stolt av spillerne mine. Vi gjorde en god kamp. Vi gjorde alt vi kunne, sier Guardiola etter kampen.

Bayern-kaptein Philipp Lahm oppsummerte:

- Det er bittert å bli slått ut etter å ha spilt så godt, sier Lahm.

Styrke I stedet var det Atletico og suksesstreneren Diego Simeone som kunne juble. Han fikk ros for taktiske grep underveis i oppgjøret, etter at Bayern styrte fullstendig de første 45 minuttene.

SINT. Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge. Foto: REUTERS/Michael Dalder
SINT. Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge. Foto: REUTERS/Michael Dalder Vis mer

- Vi viste vår styrke som lag, sier Simeone selv.

I finalen venter enten Real Madrid eller Manchester City. Lagene møtes til returoppgjør i semifinalen i kveld. Det første oppgjøret i Manchester endte 0-0.

NEDTUR: Bayern-spiller Xabi Alonso depper. Foto: Christian Kolbert / Anadolu Agency
NEDTUR: Bayern-spiller Xabi Alonso depper. Foto: Christian Kolbert / Anadolu Agency Vis mer