Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tysk tøv om Derek

Både TSV 1860 München og Borussia Dortmund gjør krav på at de har kontrakt med Jan-Derek Sørensen (28). Lederne i de to Bundesliga-klubbene slåss så fillene fyker om Rosenborg-spilleren. Sørensens agent Erik Solèr sier RBK-spilleren er klar for 1860 München og bare ler av krangelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi regner fullt og fast med at Sørensen kommer hit, sier Dortmund-manager Michael Meier.

- Dortmund må slutte med dette skuespillet. Jeg skjønner ikke hva de driver med, svarer 1860-president Karl-Heinz Wildmoser til München-avisa Abend-Zeitung. Dortmund-ledernes argument er, ifølge Abend-Zeitung, at Derek i vår skal ha undertegnet en intensjonsavtale om overgang til klubben fra årsskiftet.

Sirkus

Etter at Erik Mykland havnet hos «Løvene» i Munchen, angret Derek på valget av Dortmund. Han ville heller til 1860 for å spille sammen med Myggen. Dortmund-manager Meier mener at Jan-Derek Sørensen har forpliktet seg hos dem og må forholde seg deretter.

- Sørensen vil jo til oss. De kan jo ikke tvinge ham til å komme til Dortmund. Jeg kan ikke skjønne at Matthias Sammer vil stelle til sirkus på grunn av denne saken, tordner 1860-president Wildmoser.

Begge klubbene har store ambisjoner denne sesongen. Myklands klubb spiller også i UEFA-cupen, mens Dortmund vil revansjere seg i Bundesligaen etter fjorårets nesten-katastrofe. Den gamle landslagskjempen Sammer har overtatt som trener i klubben.

Lei bråket

Jan Derek Sørensen er så lei av å kommentere bråket rundt sin egen proffovergang, at han henviste videre til sin personlige agent da Dagbladet ba om en kommentar i går kveld.

- Jan Derek skal til 1860 München. Det er han klar på selv og da ender han der, sier agent Erik Solèr til Dagbladet.

TIL MÜNCHEN: Jan Derek Sørensen skal til 1860 München og ikke til Borussia Dortmund. - Han skal til 1860, ja, bekrefter agent Erik Solèr.