- Tyske, franske og nederlandske klubber vil låne Mame

Jonevret imponert etter å ha besøkt Mame i Manchester United.

SIER MAME HAR MARKERT SEG I UNITED: Kjell Jonevret var på Uniteds treningsfelt Carrington i forrige uke og så Mame Biram Diouf i aksjon. Ifølge Molde-treneren fikk han vist fram bakromskvalitetene sine, kjeftet på noen unggutter og avslått en søknad om å få spille i langbukser.   Foto: Erik Hattrem / Dagbladet
SIER MAME HAR MARKERT SEG I UNITED: Kjell Jonevret var på Uniteds treningsfelt Carrington i forrige uke og så Mame Biram Diouf i aksjon. Ifølge Molde-treneren fikk han vist fram bakromskvalitetene sine, kjeftet på noen unggutter og avslått en søknad om å få spille i langbukser. Foto: Erik Hattrem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Molde-trener Kjell Jonevret var forrige uke i Manchester for å se hvordan Mame Biram Diouf har funnet seg til rette i sin nye klubb.

Ennå er det ikke bestemt om 21-åringen skal bli værende i United etter nyttår, eller om han skal leies ut til en annen klubb. Men ifølge Jonevret har de regjerende Premier League-mesterne bestemt seg for å søke arbeidstillatelse for Diouf.

- Mame hadde veldig masse energi på treningsfeltet. Det blir spennende å se hva som skjer nå. De tar en beslutning om et par uker, men har allerede bestemt seg for å søke om arbeidstillatelse. Om Mame ikke får det er det mange bra klubber som er interesserte i å låne ham, sier Jonevret til Dagbladet.

Snakket med Fergie om Mame

Men han har ingen forhåpninger om at Molde er en aktuell klubb dersom United bestemmer seg for å låne ham ut.

- De har høye tanker om ham, og vil at han skal spille på et høyere nivå. Det er gode klubber i Tyskland, Frankrike og Nederland som er interesserte, så jeg tror ikke han komer tilbake til oss. Etter det jeg forsto på sjefen selv, har de fått mange telefoner fra klubber som vil leie ham. Så det virket som om han var interessert i å finne ut mer om hvem de har kjøpt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer