Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyskerne advarer Ronaldo: Vil gjøre alt for å knuse Champions League-drømmen

Stor spenning før møtet mellom Real Madrid og Wolfsburg.

KLAR FOR KAMP: André Schurrle har et godt utgangspunkt før morgendagens møte med Real Madrid etter 2-0-seieren. Foto: Scanpix
KLAR FOR KAMP: André Schurrle har et godt utgangspunkt før morgendagens møte med Real Madrid etter 2-0-seieren. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Wolfsburg-stjerna André Schurrle forteller at han og lagkameratene vil løpe for livet i morgendagens kamp mot Real Madrid. Schurrle er klar på at Wolfsburg ikke vil ta noe for gitt i den andre kampen av Champions League-kvartfinalen mot spanjolene.

Wolfsburg leder 2-0 etter den heroiske innsatsen på hjemmebane, men Schurrle påpeker at ledelsen ikke er stor nok til å tillate seg å slappe av på Santiago Bernabeu i morgen kveld.

- Vi vil gi 100 prosent. Vi vil løpe for livene våre, sier Schurrle til tyske DPA.

Kampen er spesielt viktig for Wolfsburgsom ser på Champions League som deres mulighet til å redde en ellers miserabel sesong. De slo ut Manchester United i gruppespillet og seieren mot Real Madrid i den første kampen var uventet sterk, men prestasjonene i Europa har stått i sterk kontrast, og i helga spilte laget 1-1 hjemme mot Mainz.

- Det er ikke til å legge skjul på at det vi gjorde mot Mainz var veldig dårlig. Etter at vi slo Real Madrid 2-0 har det kun blitt snakket om returoppgjøret i denne byen. Men det kommer ikke til å bli lett, sier Schurrle, med visshet om at ett tysk mål vil bety at Cristiano Ronaldo og hans kompiser da må lage fire for å slå dem ut.

Hele Norges coronakart