Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyskland disket, Italia vant stafetten

Italia vant dagens skiskytterstafett for menn på hjemmebane etter at Tyskland ble disket. Norge ble dermed nummer to og Finland nummer tre.

Tysklands ankermann Frank Luck gikk i mål snaue 30 sekunder foran Italia. Luck hadde imidlertid glemt å merke geværet sitt før start, og dermed ble det tyske laget disket, melder NRK.

Igjen sviktet det på standplass for nordmennene. Halvard Hanevold leverte solid innsats på 1. etappe, mens både Dag Bjørndalen og Egil Gjelland slet i sine stående serier. Dermed ble det for langt fram for ankermann Ole Einar Bjørndalen. Det var snaue sju sekunder fram til vinnerlaget.

Nok en gang gikk Bjørndalen fantastisk i sporet, men slet med skytingen i liggende. I stående feide han ned blinkene og slo knockout på Finland i kampen om 2. plassen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling