Tyskland med klart svar

Mener det holder med to negative coronatester før Erling Braut Haaland og Alexander Sørloth kan spille kamp igjen.

VANSKELIG UKE: Erling Braut Haaland (t.v.) og Alexander Sørloth har ikke fått spille landskamper den siste uka. Spørsmålet er når de slipper til i Tyskland igjen. Foto: Paul McErlane / NTB
VANSKELIG UKE: Erling Braut Haaland (t.v.) og Alexander Sørloth har ikke fått spille landskamper den siste uka. Spørsmålet er når de slipper til i Tyskland igjen. Foto: Paul McErlane / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Østerrike - Norge, kl. 20.45 onsdag

Erling Braut Haaland (20) og Alexander Sørloth (24) er tilbake i Tyskland etter landslagssamlingen med Norge. Det samme er keeper Rune Almenning Jarstein (36).

Norske helsemyndigheter mener landslagsspillerne må være ti dager i karantene, før de kan begynne å trene og spille kamp igjen.

Årsaken er at de har vært i nærkontakt med landslagets visekaptein, Omar Elabdellaoui, som fredag testet positivt for covid-19 og er isolert.

Men i Tyskland kommer det nå fram andre opplysninger. Ifølge magasinet Kicker sier Markus Krösche - sportsdirektør i RB Leipzig - at det ikke finnes noen karanteneordre fra norske helsemyndigheter.

Etter returen til Tyskland må Sørloth vise fram to negative coronatester. Når han har gjort dette, kan ha delta på RB Leipzig-treninga igjen, skriver Kicker.

- I motsetning til andre rapporter må de norske spillerne sannsynligvis ikke i karantene i ti dager, heter det.

Landslagsspillerne fikk søndag tillatelse til å reise tilbake til landene de spiller i. Men samtykket forutsetter at de gjennomfører karantene når de kommer hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer