Tyskland mistet poeng i siste sekund

John O'Shea sikret irsk poeng på overtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Regjerende verdensmester Tyskland så ut til å vinne EM-kvalifiseringskampen mot Irland, men fire minutter på overtid utlignet John O'Shea til 1-1.

Det vil seg ikke for Tyskland for tiden. Tirsdag så laget ut til å skulle kontrollere hjem tre poeng. Men i aller siste sekund, vel fire minutter på overtid, ga Sunderland-forsvarer O'Shea alt. Han kom seg over Mats Hummels og keeper Manuel Neuer i feltet og stanget inn utligningen for gjestene.

Dermed måtte Tyskland innse at det endte uten seier for annen kamp for rad, etter at laget tapte 0-2 mot Polen lørdag. De regjerende verdensmesterne var heller ikke imponerende da Skottland ble slått 2-1 i første kamp.

Tirsdag sto det 0-0 helt fram til 71 minutter var spilt. Real Madrid-spiller Toni Kroos, som var toneangivende da laget ble verdensmester i sommer, fikk tid og rom til å sikte seg inn fra 25 meter. Muligheten utnyttet han på mest mulig vis da han sendte ballen lavt i nettet.

Flere av Tysklands nøkkelspillere fra VM-triumfen manglet. Philipp Lahm, Per Mertesacker og Miroslav Klose har gitt seg på landslaget. I tillegg er en rekke spillere skadd. Det ga muligheten til Antonio Rüdiger (Stuttgart) og Karim Bellarabi (Leverkusen) fra start, to spillere som hadde én og tre landskamper fra før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer