Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyskland nærmere Sør-Afrika etter Schweinsteiger-kanon

Se høydepunkter fra VM-kvalifiseringen.

(Dagbladet.no): Det var ikke bare Norge som spilte avgjørende VM-kvalifiseringskamp på utradisjonelt tidlig i den europeiske fotballsesongen i går.

I Baku tok Tyskland over gruppeledelsen fra Russland etter 2-0 mot vertene Aserbajdsjan. Bastian Schweinsteiger åpnet ballet med ei kanonkule fra 17 meter. Nådestøtet kom ti minutter etter pause da Miroslav Klose headet inn 2-0 fra kort hold mot laget som ledes av Tysklands tidligere sjef, Berti Vogts.

I Torshavn på Færøyene, slet Frankrike seg til en 1-0 seier etter scoring av Andre-Pierre Gignactre minutter før hvilen. Verdensmesterne fra 1998 var ikke i stand til å lage noen målfest mot øyfolket som ligger som nummer 163 på Fifa-rankingen.

Målfest ble det imidlertid i Maribor i Slovenia der tidligere LSK-elegant Robert Koren bidro med to scoringer i hjemmelagets 5-0 seier over San Marino. Slovenerne har fortsatt heng på toer Nord-Irland i kampen om en playoff-plass til Sør-Afrika.

Se videohøydepunktene fra de tre kampene her. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling