Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tyskland ser etter VM-hotell etter bare én kvalikkamp

672 dager før Brasil-VM starter.

SER ETTER HOTELL: Tyskland åpnet sin VM-kvalik med å slå Færøyenene 3-0 i Hannover. Nå ser de etter VM-hotell i Brasil. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
SER ETTER HOTELL: Tyskland åpnet sin VM-kvalik med å slå Færøyenene 3-0 i Hannover. Nå ser de etter VM-hotell i Brasil. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer

(Dagbladet): Tyskland åpnet sin VM-kvalifisering med en enkel 3-0-seier hjemme mot Færøyene i går kveld.

«Die Mannschaft» er storfavoritter til å vinne gruppe C, der Sverige, Nord Irland og Østerrike er de største utfordrerne.

Og de selvsikre tyskerne har allerede begynt å se seg om etter hoteller til VM-sluttspillet som går av stabelen om 672 dager i Brasil.

- Vi kommer til å dra bort i slutten av november og desember, og kommer da til å se oss omkring i tre regioner, Sao Paulo, Rio de Janeiro og Salvador, sier Tyskland-manager Oliver Bierhoff til den tyske avisa Bild.

Regionen rundt Porto Alegre er ikke aktuell fordi det om sommeren skal være for kaldt og for mye regn om sommeren, skriver Bild.

Ifølge avisen var tyskerne tidlig ute med hotellbestillingen før sommerens EM-sluttspill også. Allerede ett år før turneringen gikk av stabelen hadde de booket hotell. Ingen andre land hadde da reservert hotell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media