VINN ELLER FORSVINN: Joachim Löw er ikke fornøyd med Tysklands stabilitet så langt i VM. Foto: Abedin Taherkenareh / EPA / NTB Scanpix
VINN ELLER FORSVINN: Joachim Löw er ikke fornøyd med Tysklands stabilitet så langt i VM. Foto: Abedin Taherkenareh / EPA / NTB ScanpixVis mer

Tysklands VM-prestasjon får kritikk

Av landslagssjefen selv!

Tysklands landslagssjef Joachim Löw mener laget hans har til gode å holde et jevnt toppnivå i VM. Han håper det løsner i kvartfinalen mot Frankrike.

Löws mannskap valset over Portugal 4-0 i VM-åpningen, men har siden slitt med å følge opp pangstarten.

- Ikke stabilt nivå Tyskerne møtte hard motstand i gruppekampene mot både Ghana (2-2) og USA (1-0), mens Algerie først ble slått 2-1 etter ekstraomganger i åttedelsfinalen.

- Vi har ikke vist et stabilt nivå i spillet vårt ennå. Førsteomgangen vår mot Algerie var veldig svak, men vi var bedre etter pause. Laget viste at det kan kjempe. Algerie kjempet hardt, men vi kjempet enda hardere, sier Löw.

- Vi må finne de riktige kombinasjonene. Mot Frankrike er det vinn eller forsvinn.

Lahm-debatt I tyske medier går diskusjonen om hvorvidt lagkaptein Philipp Lahm skal flyttes tilbake på høyrebacken mot Frankrike fredag, eller om han skal fortsette å spille på den tyske midtbanen.

- Debatten om hvor Philipp skal spille, er ikke ny. Vi ser på mulighetene. Dere skal nok tidlig få en idé om hvor han skal spille, sier Löw

Löw har ledet det tyske landslaget siden 2006. Han har kontrakt fram til juni 2016, men han vil være under et enormt press om Tyskland ryker ut allerede i kvartfinalen. (NTB)