Tysklandstjerna etter skrekksmellen mot Ghana: - Jeg ser ut som en bokser

Gir legen ros.

DRAMATISK: Det så dramatisk ut da THomas Müller gikk i bakken mot Ghana, men Bayern-stjerna er ved godt mot og sikter seg inn på gruppeseier når de møter USA i morgen. Foto: NTB Scanpix / Facebook
DRAMATISK: Det så dramatisk ut da THomas Müller gikk i bakken mot Ghana, men Bayern-stjerna er ved godt mot og sikter seg inn på gruppeseier når de møter USA i morgen. Foto: NTB Scanpix / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det så en stund stygt ut da Thomas Müller gikk i bakken mot Ghana, og blodet strømmet fra et sår over øyet.

Miroslav Klose var raskt på pletten etter lagkameratens harde sammenstøt med John Boye og etterhvert kom også det medisinske personalet til og fikk lappet sammen Bayern Munchen-spilleren.

Sydd sammen Müller og Tyskland har hatt en god start på sommerens mesterskap. 4-0 over Portugal i åpningskampen og hattrick av 24-åringen ga dem et overtak i gruppa, før oppgjøret mot Ghana endte 2-2.

Heldigvis for Müller gikk det bra selv om det så dramatisk ut. Nå er han klar for kamp mot USA, og å sikre gruppeseieren.

- Det blir en tøff kamp på torsdag mot USA. Men det som er klart er at vi vil vinne gruppa, sier han på Facebook.

Han takket for støtten og sendte ros i retning legen som sydde ham sammen igjen.

- Takk for alle ønskene om god bedring. Alt går bra med meg selv om jeg ser ut som en bokser. Kuttet mitt ble sydd sammen igjen på flott vis etter at jeg spilte med fem sting. Jeg ser helt klart selv om  jeg fortsatt er litt grønn og blå.

Begge videre med uavgjort Med et uavgjort resultat i morgen er både USA og Tyskland videre fra gruppe G. Det har satt igang spekulasjoner om avtalt spill. Og disse blir ikke mindre av at de to lagenes landslagssjefer kjenner hverandre godt fra før.

Landslagssjefene for de to nasjonene, Joachim Löw og Jürgen Klinsmann, var henholdsvis assistent og hovedtrener da Tyskland arrangerte VM i 2006.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer