Tyson: - Du ser småfeit ut, Tangstad!

Mike Tyson kjente igjen Steffen Tangstad på dagens pressekonferanse. - Du ser småfeit ut, Tangstad, sa Tyson da nordmannen skulle stille spørsmål.

- Er det virkelig Steffen Tangstad? Du ser småfeit ut, utbrøt han da turen kom til den pensjonerte norske bokseren, skriver BA.

På en uvanlig stille og rolig pressekonferanse fortalte Tyson hvordan han ser på seg selv, og han la også til at han ikke kan forandre personligheten sin.

Favoritt

- Nå har jeg fortalt dere hvordan jeg er, og jeg vet ikke hvordan Francis ser på det, sa Tyson, som tar seieren over briten på forskudd, skriver NTB.

Tyson, som tidligere i uka har truet med å drepe motstanderen sin, er 5-2 favoritt til å slå briten knockout allerede i første runde.

Taus Francis

De journalistene som var tilstede på pressekonferansen var overrasket over at Tyson oppførte seg så mye roligere enn han pleier på slike pressemøter, og da bokserne sto øye til øye med fotografene, var han den første til å snu seg bort.

Julius Francis, som var totalt ukjent i England til han fikk kampen mot Tyson, var også til stede på pressekonferansen.

Han måtte nøye seg med å høre på hva amerikaneren hadde å si, for selv fikk han bare ett spørsmål, og det var temmelig uinteressant.

(Dagbladet :på nettet)

STORFAVORITT: Mike Tyson fortsetter å vise muskler foran kampen i Manchester.