Tyson: - Du ser småfeit ut, Tangstad!

Mike Tyson kjente igjen Steffen Tangstad på dagens pressekonferanse. - Du ser småfeit ut, Tangstad, sa Tyson da nordmannen skulle stille spørsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Er det virkelig Steffen Tangstad? Du ser småfeit ut, utbrøt han da turen kom til den pensjonerte norske bokseren, skriver BA.

På en uvanlig stille og rolig pressekonferanse fortalte Tyson hvordan han ser på seg selv, og han la også til at han ikke kan forandre personligheten sin.

Favoritt

- Nå har jeg fortalt dere hvordan jeg er, og jeg vet ikke hvordan Francis ser på det, sa Tyson, som tar seieren over briten på forskudd, skriver NTB.

Tyson, som tidligere i uka har truet med å drepe motstanderen sin, er 5-2 favoritt til å slå briten knockout allerede i første runde.

Taus Francis

De journalistene som var tilstede på pressekonferansen var overrasket over at Tyson oppførte seg så mye roligere enn han pleier på slike pressemøter, og da bokserne sto øye til øye med fotografene, var han den første til å snu seg bort.

Julius Francis, som var totalt ukjent i England til han fikk kampen mot Tyson, var også til stede på pressekonferansen.

Han måtte nøye seg med å høre på hva amerikaneren hadde å si, for selv fikk han bare ett spørsmål, og det var temmelig uinteressant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer