Tyson: - Jeg er i fornektelse

Snakker ut om datterens dødsfall.

PRATER UT OM DATTERENS DØD: Mike Tyson prater for første gang om den tragiske ulykken i mai der hans fire år gamle datter ble kvalt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Matt Sayles
PRATER UT OM DATTERENS DØD: Mike Tyson prater for første gang om den tragiske ulykken i mai der hans fire år gamle datter ble kvalt.Foto: SCANPIX/AP Photo/Matt SaylesVis mer

Proffbokseren Mike Tyson snakker for første gang ut om datterens dødsfall. - Jeg er i fornektelse, sier han.

I mai mistet hans fire år gamle datter livet. Exodus ble kvalt da hun viklet seg inn i en ledning mens hun lekte ved familiens treningsmaskin. Tyson var bortreist da datteren døde.

- Jeg jobber med å takle det. Jeg har snakket med mange mennesker. Jeg er blitt fortalt at smerten aldri gir seg, men at man venner seg til å leve med den, sier Tyson til Entertainment Tonight.

- Jeg ble værende i huset hele tiden, og var veldig deprimert. Det er et mørkt kapitel i livet mitt, sier han.

Nå skal han pryde TV-skjermer i USA med en rolle i serien «Brothers». - Dette hjelper meg å fungere som et friskt menneske, sier han.

- Jeg er i fornektelse, fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal håndtere dette. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller si. Jeg er takknemlig for alle som har støttet meg, sier han.

I desember skal Tyson gjøre comeback i bokseringen. Motstanderen i kampen i Beograd blir Nenad Stankovic.

(NTB)