Tyson amok - igjen

NEW YORK (Dagbladet): En liten bulk i støtfangeren fikk i går den ekskluderte tungvektsbokseren Mike Tyson til å eksplodere av raseri. Resultatet var hjertetrøbbel og sjukehusinnleggelse for «ørebiteren».

Mike Tyson var passasjer i Mercedesen som kona, Monica Turner, kjørte, da en bilist bulket inn i støtfangeren. Tyson ble så rasende at han stormet ut av bilen, og ville gi den andre bilføreren en omgang juling.

Kona og sikkerhetsvakter fikk dradd den rasende oksen inn i egen bil og kom seg vekk. Folk som så hendelsen varslet politi og presse.

Da Tyson og frue seinere ble stoppet av politiet, fikk Mike hjertetrøbbel og politiet måtte tilkalle en ambulanse. Men Tyson blånektet å gå inn i sjukebilen og måtte kjøres til sjukehuset av kona. Der lå han på intensivavdelingen i nesten tre timer. Om raserianfallet får rettslige følger, avhenger av om den andre bilføreren anmelder saken til politiet.

  • Raserianfallet passer dårlig før høringen i Las Vegas 19. september. Da skal staten Nevada bestemme om Mike Tyson får bokse igjen. Tyson ble ekskludert i 1997 etter at han jafset en bit av øret til Evander Holyfield i en tungvektskamp.